HUDLEGE & HUSARBEID

Hallo! 

I kveld går jeg på min tredje natt og det går overraskende bra, jeg var sikker på at jeg kom til å bli trøtt i løpet av natten, men det har jeg ikke og natten går utrolig fort. Jeg var også redd for at jeg kom til å sove bort hele dagen og ikke få noe ut av dagene, men joggu om jeg har. Jeg har våknet rundt 10 tiden og vært lys våken, selvfølgelig har jeg sovet litt før jeg skal på jobb men jeg har hatt hele dagen. Å det har vært så utrolig godt, for det føles nytting, det føles så bra. Jeg er på en veldig bra plass i livet akkurat nå, og ting er bare generelt bra, jeg har fått en sikkelig boost etter London, og den har jeg planer om å leve lenge på. 

I går var jeg hos hudlegen igjen, og jeg var spent på hva han kom til å si, siden hendene min er super vonde og ikke mye bra nå. Jeg var hos han her første gangen for 3 år siden, og da fikk jeg beskjed om at det ikke var noe, så nå var det deilig å kunne bli tatt på alvor, selv om jeg har vært hos en annen hudlege før i år. Jeg har prøvd utallige kremer uten at noen av dem har fungert som en mirakelkur, men igjen har jeg fått noe nytt å prøve, men denne gangen har jeg fått noe som også skal hjelpe mot betennelsen, og jeg krysser fingrene for at det er med å helbreder en god del. Så neste uke på kur blir utrolig spennende. 

Dagen i dag har vært produktiv, jeg har stelt kjøkkenet sikkelig, vasket og ordnet. Å hva er vel bedre enn et ryddig hjem? Jeg synes i alle fall det er super deilig å komme hjem til et ryddig hjem, og jeg har fått så mye energi av å holde huset i orden. Selv om jeg har småtteri igjen å gjør før jeg er helt fornøyd tenker jeg at det er greit. Nå skal jeg brette klærne på tørkestativet og henge opp den aller siste klesvasken, å bare det er deilig, ferdig med klesvask for nå?? Også skal jeg ta en god dusj før jeg skal på jobb i natt også. 

Er du flink til å holde orden hjemme?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg