HVEM ER FOLK TIL Å DØMME ANDRE?

Siden min gamle blogg blir borte snart sitter jeg å lagrer alt jeg synes er verdt å ta vare på, jeg begynte den bloggen i 2014, i en tid hvor alt var utrolig vanskelig, men så kom jeg over et innlegg jeg synes jeg burde re-poste, rett og slette fordi det er viktig. Det er og viktig at jeg nå 5 år etterpå har det så mye bedre med meg selv. ♣

Jeg har aldri skjønt meg på folk som skal dømme andre før de i det hele tatt har lært og kjenne dem.  Vi lever i en verden hvor jeg føler alt har forandret seg så utrolig mye, ikke bare teknologien men også vi mennesker, alt handler om å ha de fineste og dyreste klærne, sminke av riktig merke, de dyreste hårproduktene og den tynneste og fineste kroppen, og alt annet som må være perfekt på en for at man skal bli godtatt i hverdagen. 

Det er ihvertfall mitt synspunkt, jeg er ei jente med åpent sinn som tar folk for hvem de er og ikke for hvordan de ser ut eller hvordan klær de har på seg. Jeg tilpasser meg bare, før betydde ikke kroppspress og klær og sminke å alt det der noen ting for meg, men i 2013 begynte jeg stadig og føle at jeg hele tiden måtte gjøre ting med meg selv for og passe inn, for og bli godtatt av alle andre. Jeg har på landbrukskole og der kan jeg med hånda på hjerte si at ingen bryr seg om du ikke sminker det, fikser håret eller går i de fineste klærne, der blir du godtatt for den du er. Jeg var så utrolig glad når jeg begynte på den skolen, fordi jeg alltid har blitt mobbet for hvordan klær og hvordan håret har sett ut, men så kom jeg til en plass der ingen dømte meg, det var så utolig godt, jeg får ikke beskrevet hvor mye det betyr, eller betydde. 

Nå tenker jeg ikke på noe annet, jeg er 1.60cm høy og veier 50kg, og helt ærlig, jeg er overhode ikke fornøyd med meg selv, rett og slett fordi jeg føler meg ikke bra nok, jeg hører ofte at gutter prater på andre jenter hvor bra kropp de har og hvor bra ditten og datten er, kanskje det er det som har gjordt at jeg følte jeg måtte gjøre noe med det ? 
Jeg gjør alt for og fikse meg, både på håret og med sminken, hver dag. Selv om jeg innerst inne vet at ingen bry seg, og jeg vet med meg selv også at dette egentlig ikke er meg, for jeg er jo ikke noen andre en meg selv og liker ikke folk det så er det synd for dem. Men hva er det som får meg til å tenke sånn nå ? 
Det kan jeg ikke svare på for det aner jeg ikke, jeg bare føler en trang til å gjøre alt dette, alt for og imponere andre, kanskje fordi jeg har hatt det vanskelig og vil føle at jeg er bra nok ? 

Jeg har rett og slett ikke noe svar, men en ting jeg vet er at veldig mange rund meg også føler det sånn, og hvem er  egentlig folk til og dømme andre? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg