Månedsspalten: Mai

God kveld!  

 

Selv om vi er i gang med Mai tenker jeg å kjøre i gang med måneds spalte. Sånn kan jeg sette meg selv mål å ikke minst synes jeg det er gøy å lese slike spalter selv.  

Mål – I Mai er målet å komme skikkelig i gang med trening, jeg har endelig funnet en måte trening som fungerer for meg å som jeg trives godt med. Nå har jeg i et par måneder utfordret meg selv og basillen har bitt. Jeg har skjønt at det skal være gøy å trene, og at det ikke skal handle om å få resultater med en gang, eller å starte hardt. Man må faktisk jobbe seg oppover. Så i Mai, skal jeg slå April måned, jeg skal gå mer enn fire timer og mer enn 20 km.   

Ønsker – Akkurat nå ønsker jeg meg bort fra denne tiden, forbi hele viruset og til et varmt strøk. Tenk så deilig det hadde vært å ligge på en strand med sola som varmer kroppen. Hæ? Det hadde virkelig vært noe. Maldivene eller Bali hadde virkelig vært noe nå.  

Drømmer om – Nå er drømmen å få en valp. Vi har lenge, å i flere år pratet på at vi ønsker oss valp, og siden vi har ei i fra før hadde det vært utrolig koselig med en liten krabat til. Men jeg har innsett at det ikke er bare bare å finne valp, det er så mange fine å velge i. Ikke minst må valpen passe inn hos oss, sammen med den lille tulla vi har fra før av og ikke minst må den passe til det vi ønsker.  

Cravings – Varmegrader og sol, er det for mye å be om? Jeg har virkelig et behov for at sommeren kommer nå, at varmen slår inn for fult.  

Gjøremål – Jeg tror begynnelsen på en rutine er på god tur inn i hodet. Etterhvert som jeg blir eldre har også interessen for å holde hus i orden blitt større og større. Nå vaskes det til faste dager og klesvasken skal alltids tas før helgen. Jeg prøver å støvsuge annenhver dag ettersom det er tre her i huset som driver  skifter til sommerpels. Ellers har jeg som gjøremål å få plantet om de siste plantene i huset. Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før, blomstene har det så mye bedre uten “kjøpepotta”. 

 

Velkommen til min blogg! Her vil jeg blogge om livets oppturer og nedtuer, alt mellom himmel og jord å alt som faller meg inn
Posts created 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top