SYKLING I HYDE PARK


Dagen i dag startet med en super god frokost nede i restauranten til hotellet, pannekaker med nutella og frukt😍Er det noe jeg alltid har hatt lyst til å smake så det er nettopp dette, en deilig start på dagen.

Vi tok undergrunn til Bond street og leide oss sykler derifra, i stede for å bruke penger på taxi nå som de har vedlikehold av ekstremt mange veier her så fant vi ut at det var like greit å sykle dit vi skulle. Så en runde rundt Hyde Park, hvor vi fikk øye på politi hestene og de er så fine å se på! Ned til Buckingham Palace, og videre ned til Big Ben hvor vi satte fra oss syklene igjen.

Å det er ikke bare bare å sykle i London, fordi i motsetning til hjemme så sykler du mesteparten i veien og følger reglene til trafikken, og det var ganske heftig med tanke på all trafikken som er her. Men vi var forsiktige og kom oss trygt frem!

Vi gikk på torvet hvor London Eye er og det var utrolig mye mere enn bare pariserhjulet der! Mye spennende mat og folk som underholder for penger, samt Shrek adventure som vi var innom! På tur hjem, som vi gikk, gikk vi forbi alle mulige bygg hvor det finnes politikere, og vi kom oss heldigvis fort unna der, for det var mindre koselig, men det kommer det et eget innlegg på.

Ha en fin kveld🌸

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg