TANKER FOR KVELDEN

Nå er siste ferie ferdig for denne gangen og jeg er klar for jobb igjen, til tross for at jeg store deler av helgen bare har ligge i senga og hvilt. For er det noe jeg har trengt, for samme dag som vi reiste hjem fra London så begynte jeg å bli susete, vanskelig å forklare, men susete. Denne høsten og vinteren er jeg fast bestemt på at jeg skal ha klare mål, fordi jeg vet jeg trenger noe å se på, noe som kan hjelpe meg når ting blir tøft og jeg ikke klarer å hjelpe meg selv.

→ Jeg skal bli flinkere til å pleie kroppen, i London fikk jeg tak i noen ekstra produkter til hudpleie rutinen min, og jeg elsker den, det svir litt ekstra hver gang jeg går tom for noe, men jeg har fått så mye skryt av huden min at jeg nekter å gi meg.

→ Flinkere til å trene. Å da snakker jeg ikke om hardkjøring hver eneste dag, men at jeg har lea meg litt for lite i år, det har jeg. Ingenting er som en god gåtur, eller treningsøkt.

→ Gjøre det mere koselig hjemme. Alt fra å tenne lys, til å poppe popcorn og sette på en god film. Er det en ting jeg liker godt med høsten så er det å kunne tenne lys, det er så koselig!

→ Siste punktet må jeg jobbe mest med, og det er nok det som kommer til å bli vanskeligst. Jeg skal begynne å la all drittpraten folk sier til meg gå rett igjennom det ene øret og ut det andre. Hvorfor skal andre folk få lov til å dra meg ned? Nei. Nok er nok.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg