UKEN SOM GIKK #1

God søndag!

Ukens høydepunkt:
Det er kanskje teit,  men denne ukens høydepunkt er virkelig at grensa for hvor mange du kan samles hjemme gikk fra fem til tjue personer. Så da kan jeg ha et aldri så lite grill selskap.

Ukens sosiale:
Denne uken har jeg nesten overrasket meg selv med hvor sosial jeg har vært, haah! Jeg trives godt hjemme og som regel har alle sitt å drive med, også jeg. Men denne uken startet med taco på mandag og overnatting av Nanna, en nydelig start på uken! Torsdag møtte jeg Anja på Gjøvik, sol, varme og nydelig selskap og i går var jeg ute å gikk tur sammen med Anna, ei nydelig jente jeg ikke har sett på utrolig lenge!

Ukens serie:
Jeg ble anbefalt serien, mordene i sandhamn. HELT hekta, jeg anbefaler virkelig alle å se den, du finner den på tv 2 sumo

Ukens favoritt-bilde:

Ukens sang:
Naked(With My Headphones On)

Ukens nedtur:
SNØ! Det å våkne til snø i dag var utrolig kjedelig, jeg vil ikke ha mer snø nå. Jeg vurderer å flytte hjem til Hønefoss, der har de nesten aldri snø, hahah!

Velkommen til min blogg! Her vil jeg blogge om livets oppturer og nedtuer, alt mellom himmel og jord å alt som faller meg inn
Posts created 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top