UKEN SOM GIKK #2

Hvorfor finnes det ikke en helligdag etter 17.Mai? Det burde det virkelig være, det var helt umenneskelig å skulle stå opp når vekkeklokka ringte i dag. Gårsdagen feiring suste å gikk fra morges til kveld og senga kunne virkelig ikke vært bedre i går. Den uka her har virkelig vært en berg og dalbane i følelser og ting som har skjedd.

 

Ukens høydepunkt:
Det å få en telefon fra mamma på bursdagen min om at det kommer blomster på døra, ååh så utrolig koselig. Jeg elsker blomster og nå synes jeg det er stas å få blomster å grønne planter. Bursdagsfeiringen på lørdag med en hel gjeng med supre folk og ikke minst selveste 17.Mai. Jeg elsker jo alt som har med Mai å gjøre, og nasjonaldagen er helt spesiell. Det jobbes hardt for å ikke gråte når “Ja,vi elsker” spilles, jeg føler meg stolt og heldig som er født i dette nydelige landet.

Ukens sosiale:
Jeg elsker å være vert, jeg elsker absolutt alt med å invitere andre hjem til meg. Å denne uken har jeg fått den muligheten hele to ganger, på fredag kom Pappa, Anne og Bestemor på ei litta bursdagsfeiring, men så ufattelig koselig! 17.Mai i seg selv er jo en av de mest sosiale dagene som finnes, is, pølser og masse fine mennesker.

Ukens Serie: 
Denne uken har det vært lite tid til tv generelt, men i matpausene på jobb har det gått i “The Vampire Diaries” for full rulle. Lys av, lyd og lysstyrke på mobilen opp, av med skoene og nyte 30 minutter med serien jeg ser opp igjen for sjette gang, hahah!

Ukens favoritt bilde: 

Ukens sang:
Bad Child – Tones And I

Ukens nedtur: 
Denne har vært super kjip. Lillesøsteren skulle egentlig være med pappa oppover hit på fredag, men slik ble det altså ikke, noe som var utrolig trist. Jeg hadde gledet meg så mye til å se alle igjen og blir så ekstremt skuffa når ting ikke går som planlagt. Den uken her har vært veldig opp å ned, og det å fylle 25 år har ikke vært så bra som jeg håpet. Jeg planlegger og styrer med alt og siden denne epidemien fant ut at den skulle kræsje og ødelegge alle planene mine for 2020. 

 

Velkommen til min blogg! Her vil jeg blogge om livets oppturer og nedtuer, alt mellom himmel og jord å alt som faller meg inn
Posts created 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top