UKEN SOM GIKK #3

Ukens høydepunkt:
Først og fremst kveldsturen liggende i ei hengekøye. Altså fy flate for en ny energi jeg fikk, og ikke minst så digg! Jeg gleder meg allerede så mye til å se hva denne sommeren og resten av året har å by på. For selv om det er strenge regler så tror jeg sommeren kommer til å bli bra! I går hadde jeg plan om å besøke mamma en tur, og hun jobbet til 1400 så jeg bestemte meg for å sitte på med Simen siden han skulle jobbe, og dermed var jeg på Hønefoss i 9 tiden. Noe som gjorde at jeg hadde mange timer før mamma var ferdig på jobb, støvsuging, vasking og klesvask + middag. Jeg elsker å overraske mamma, og spesielt når jeg vet hvor mye det betyr for henne.

Ukens sosiale:
Her må jeg virkelig si at denne uken har jeg hatt det utrolig fint og hyggelig sammen med kollegaene mine. Det er så viktig for meg å trives der jeg er, å gjengen på Kirkeby er en gjeng med mye humor. Å det er utrolig deilig, man kan faktisk jobbe å ha det utrolig gøy på jobb.

Ukens serie:
Vendela + Petter.
Ukens favoritt bilde:

Stuen til mamma, jeg elsker den!

Ukens nedtur:
Det er litt teit, men jeg ble skikkelig skuffa når jeg leste på nett at de ikke hadde spilt inn frieriet til Petter og Vendela. Jeg har ikke fått sett alle episodene enda, men helt siden episoden hvor Petter er å ser på ringer har jeg gledet meg så mye til å se når han frir. Jeg har full forståelse for at de vil holde det privat også.

Velkommen til min blogg! Her vil jeg blogge om livets oppturer og nedtuer, alt mellom himmel og jord å alt som faller meg inn
Posts created 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top