UPDATE 270919

Fy fader for noen uker dette har vært. Sist jeg la ut noe hadde jeg 3 dager igjen med penicillinkur, og det har skjedd så masse. Jeg har heldigvis blitt kvitt halsbetennelsen og kroppen føles bra igjen. Jeg har hatt 2 sikkelig psykisk vanskelig uker og hodet mitt har eksplodert ti tusen ganger, jeg har tenkt og grått om hverandre. 

Det siste 1 og halvt året har jeg hatt en jobb som har gitt meg så mye, som har gitt meg muligheten til å komme meg opp på beina igjen og som virkelig har hjulpet meg psykisk. Jeg har hatt en hverdag med rutiner og en hverdag fylt med mening. Endelig hadde jeg en jobb jeg stortrives med, jeg møtte mennesker jeg er så glad for at jeg har møtt og har fått jobbe med og jeg sitter igjen med så mange erfaringer rikere. Ikke bare jobbrelatert men også en utvikling i meg selv, en utvikling som har gjort meg mere selvsikker og som har gitt meg troen på meg selv.

Men. 

Mandag forje uke fikk jeg en telefon jeg virkelig skulle vært for uten. For det å gå fra sikker inntekt til å ikke vite hvordan de neste mnd blir, det er tøft. Sikkelig tøft. Det ble varslet om nedbemanninger i firma og dessverre men ikke uventet ble jeg en av de 30 som fikk brev. Og selv om jeg var sikker på at jeg kom til å få brev, var det likevel som et slag i magen. Det var noen utrolig tøffe dager og jeg klarte ikke annet enn å bare ligge i senga, spiste ikke stort og sov for det meste. Å det var helt klart veldig tungt å komme tilbake på jobb og vite at jeg ikke lengre skulle få jobbe med en så fantastisk gjeng, eller ikke vite hvordan neste år skulle bli. 

Heldigvis hadde jeg lykken med meg og vet hvordan de neste mnd blir, jeg har fått jobb igjen, fast inntekt og en hverdag med rutiner. De 3 siste dagene har jeg vært på den nye jobben, og jeg stortrives allerede. Det er en utrolig fin plass, med en hel gjeng som bare vil deg godt, det er i alle fall mitt inntrykk. Jeg har blitt godt tatt i mot, kost meg og gleder meg til fortsettelsen. Jeg er sliten i hode av alle nye inntrykk, ny informasjon og en ny hverdag, og jeg skal bare kose meg i helgen og gjøre meg klar for en ny uke på mandag! 

Ha en fin helg!❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg